maandag 3 september 2007

We zijn weer thuis!

Lieve vrienden,



Daar zijn we dan... we zijn weer thuis. Daar zitten we aan onze eigen tafel, in ons 'eigen' Nederlandse zonnetje, in ons eigen huisje, met onze 'eigen' radiozender aan. Koffie en thee drinken uit onze eigen bekers... Wel vreemd, maar ook heerlijk.


Vannacht 14 uur geslapen, we zullen het wel nodig gehad hebben. Dus nu, net wakker, koffie en thee gezet, en heerlijk even zitten genieten van al dat "eigen".

Zometeen aan de koffers beginnen. Alles is goed en heel meegekomen. We hadden dat niet helemaal verwacht, want toen we in Holambra vertrokken was alles ordelijk en netjes ingepakt, maar op São Paulo moesten we om-pakken. De handbagage werd (geheel tegen onze verwachting in) gewogen, en de tas van Violette (met alle boeken) was 4 kg te zwaar. Maar de koffer van Violette kon nog wel wat hebben, ja, gewicht wel, volume eigenlijk niet... dus we hebben 4 kg boeken nog in de koffer gepropt, en wonder boven wonder is alles netjes aangekomen... gelukkig maar!

Op Brussel door de familie opgewacht! Het was ook weer heerlijk om hen te zien... dan voel je dat 3 maanden toch best een tijd is. Het was weer fijn om samen te zijn. Gezellig met elkaar geteten en gedronken. Dat was weer geweldig!

Er zijn ook wel dingen anders. Violette zit even de reclame door te kijken - 5 bbq worstjes, gehakt schnitsels ed. we hebben helemaal geen zin om het Nederlandse vlees te proeven - wat zijn gehaktschnitsels nu vergeleken bij Picanha? nou ja, we moeten er maar aan wennen. Zo zijn er nog wel meer dingen, de prijzen zijn in Euro's en niet in Reais, toch wat prijziger... ;-)

We gaan maar eens wat uitpakken...

Lieve vrienden, we zijn weer in Nederland...! We zien jullie (nu echt) snel!

Groetjes,

Erik en Violette

Sinds 1 mei hebben Myspace Counter personen deze blog gezien.