vrijdag 11 mei 2007

We zijn in Brazilië niet alleen!

Lieve vrienden,

Zoals de titel al doet vermoeden, zullen we niet alleen zijn in Brazilie. In totaal gaan 10 broeders en zusters de overtocht wagen... In Holambra zullen we met 4 personen zijn. Violette en ik en Peter en Marcia van Wensveen uit Tilburg. Op de foto's zullen jullie hen nog wel eens tegenkomen.

Waar gaan de anderen dan naar toe? Onder andere naar Carambeí en Castro, hier is al in het Nederlands gepredikt, en zal net als in Holambra het werk worden voortgezet. Ook gaat er een echtpaar naar een dorpje waar ook veel Nederlanders wonen, maar waar in het nederlands nog niet is gepredikt. Voor hen zal het zeker spannend zijn!

Als jullie ook willen horen hoe het de anderen vergaat, kijk dan af en toe op het weblog van André en Lola Latten.
Zij zijn toegewezen aan Carambeí! Op hun weblog kun je hun ervaringen volgen!

dinsdag 8 mei 2007

Waar komen we terecht?

Lieve vrienden,


De datum van vertrek komt steeds dichterbij! Het wordt nu echt spannend. We hebben er wel heeel veel zin in. We kunnen bijna niet wachten. We kijken er nu al zo lang naar uit, dat we nu het gevoel hebben dat we eigenlijk gewoon weg willen. Als het kan NU!

We krijgen vaak de vraag waar we nu precies komen te zitten... Wel, Brazilië is een groot land. Heel erg groot eigenlijk. Heel Europa zou er een paar keer in passen. Kijk maar:

Zie je ook het rode rondje in de buurt van São Paulo? Dat is ongeveer waar we terecht gaan komen. We komen op 1 juni aan op het vliegveld van São Paulo, en van daar uit gaan we naar Holambra 1. Dat ligt in de buurt van Campinas. Holambra 1 is bij het groene pijltje:


En helemaal gedetaileerd?


Als jullie willen weten wat voor weer het bij ons is, dan kun je hiernaast kijken. Het is het actuele bericht van Campinas. Zoals je kunt zien is dit vlakbij.

We hopen dat jullie nu enig idee hebben waar we terecht gaan komen. Kijk vaker op ons blog. We houden jullie op de hoogte van ontwikkelingen!

Groetjes, Erik en Violette

Sinds 1 mei hebben Myspace Counter personen deze blog gezien.