dinsdag 22 mei 2007

Het blog...

Hoe lang is het nu nog... We kunnen inmiddels zeggen "volgende week". Het wordt steeds spannender! We gaan langzaam beginnen met spulletjes inpakken, papieren verzamelen enz enz...

Ondertussen blijkt dit blog een succes. Tot nu toe hebben (volgens de statistieken) ruim 60 verschillende personen de site gezien. Er is internationaal belangstelling voor de site. Kijk maar:

Nog even en we zullen niet meer genoeg hebben aan een plaatje van Europa, want we zullen dan zelf vanuit Brazilië ook inloggen... Nog meer landen... ;-)

Ondertussen vinden we het heel leuk om jullie reacties te lezen! Blijf deze geven! We waarderen het heel erg! Misschien nog even voor de duidelijkheid:
Hoe kun je reageren?


- Klik onder een bericht waarop je wilt reageren op [klik hier...]
- Er komt een nieuw venster waarin je een reactie kunt typen.
- Dan moet je een identiteit kiezen.

- Als je een Google account hebt, kun die gebruiken onder de 1e optie.
- De volgende optie is "overig". Je kunt je naam invullen. Het veld webpagina mag leeg gelaten worden.
- De laatste optie is "anoniem". Dan hoef je niks meer in te vullen, maar weet niemand wie je bent. Zet dan (als je wilt) je naam in het berichtje dat je stuurt.
- Klik als laatste op "publiceren"

Je bericht wordt nu verstuurd. Wat gebeurt er verder?

Onder het bericht waarop je gereageerd hebt wordt jouw berichtje geplaatst. Het is nu zichtbaar voor iedereen. Ook krijgen wij een e-mailtje met de tektst van de reactie. We weten dus precies wat de nieuwe reacties zijn!

Let op: We kunnen niet op de reacties van iedereen reageren. Daar is gewoon geen tijd voor, maar we vinden het heel leuk om van jullie te horen. BLIJF DUS REACTIES GEVEN!

Jullie mogen ons ook altijd emailen, of via de "ouderwetse" manier post sturen. Het precieze adres zul je binnenkort vinden in de linker kolom onder "contactinformatie". Hier staan ook onze e-mailadressen.

We hopen nog veel van jullie te horen!

Liefs,

Erik en Violette

Sinds 1 mei hebben Myspace Counter personen deze blog gezien.