donderdag 31 mei 2007

We gaan!

Vrienden,

We gaan! Nog een paar uurtjes en we zitten in de lucht, op weg naar Brazilië!



We hebben het gevierd hoor! We hebben vanochtend wat lekkers gehaald, en even heerlijk zitten smullen...

Het volgende berichtje komt waarschijnlijk vanuit Brazilië. Ik weet niet wanneer we precies internetmogelijkheiden (of internetONmogelijkheden) hebben, maar ik breng jullie zo snel mogelijk op de hoogte!

Lieve groeten

Erik en Violette

woensdag 30 mei 2007

Nog een feestje...

Onze (oude) boekstudie had voor ons afgelopen zondag nog wat leuks in petto.

Om ons vertrek niet ongemerkt voorbij te laten gaan hadden ze een gezellige middag georganiseerd. We begonnen in het park. Na de vergadering kwamen we samen in het park. Daar stond een grote kring stoelen en hebben we heerlijk in de zon kunnen genieten van gezellige omgang! Ook hebben we gesport, een partijtje voetbal en basketbal. De kleintjes hebben gevliegerd... Het was heel gezellig.

Later zijn we verhuisd naar de tuin van Niels en Annemiek. Dat was ook heel leuk en gezellig. De BBQ ging aan (echt braziliaans, een waardig afscheid) en het vlees kwam tevoorschijn. We hebben met een grote groep broeders en zusters heerlijk gegeten!

Het was een onvergetelijke dag! DANK JULLIE WEL!

Bekijk de foto's

maandag 28 mei 2007

Nu het vertrek nadert...

Lieve vrienden...

Nog maar heel even voor ons voordat we vertrekken...

We weten nog goed dat we ons opgaven voor Brazilië! Dat was al weer meer dan een jaar geleden. Alles leek nog zo ver weg en onzeker... Worden we wel uitgenodigd? Het bleef maar een vraag.

Totdat we de brief kregen dat we een uitnodiging konden verwachten. Dat was wel even schrikken. Ineens werd het werkelijkheid. Het zou gaan gebeuren. Toen ongeveer een half jaar geleden de definitieve uitnodiging kwam werd het pas echt spannend, maar het leek nog steeds heel ver weg. 6 maanden, zeg, wat een tijd... Maar toch gaat die tijd sneller dan we dachten.

Het lijkt eergisteren dat we enkelen uit de groep die nu gaat vertrekken uit Brazilië zagen voordat ze gingen. Ze waren zo nerveus! Maar voor ons zou het nog drie maanden duren... nog maar die maanden. Ze zijn om gevlogen!

Iedere week kregen we wel wat meer informatie. Over huisjes, autos die gehuurd moeten worden, velddienst, vergaderingen. Ook hebben we heel wat afgelezen op internet over Brazilië zelf... Uiteindelijk de reis geboekt en gaan zitten wachten.

De laatste weken gingen pas echt snel. Gegevens waar je op hebt zitten wachten kwamen eindelijk. Alles werd echt concreet. Het gaat gebeuren... en nu... wachten. De koffers zijn gepakt. We zitten startklaar! Het wachten is nu op het vliegtuig...

Sinds 1 mei hebben Myspace Counter personen deze blog gezien.