woensdag 11 juli 2007

Prijsvraag

Lieve vrienden,

Bedankt voor al jullie leuke en lieve berichtjes! We vinden het heerlijk jullie reacties op het blog te lezen, jullie mailtjes te ontvangen en zelfs (en dat is extra leuk) gewone post (je weet wel in een envelop met postzegels er op en zo) van jullie te krijgen!

Als dank willen we graag een prijsvraag uitschrijven! Kijk eens goed naar deze foto, en probeer te raden wat het is… Het antwoord verschijnt binnenkort hier op het blog.



De winnaar wint een reis naar Brazilië per waterfiets! Dus, de moeite waard!

We zien uit naar jullie antwoorden!
Lieve groetjes,

Erik en Violette



voorwaarden: Medewerkers en personen die reeds in brazilië aan wezig zijn, zijn van deelneming uitgesloten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De inzendingen blijven ons eigendom, en kunnen voor commerciele doeleinden gebruikt worden. Prijzen worden niet in geld uitgekeerd. Op de foto is copyright van toepassing.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Oplossing prijsvraag:
Autoband, natuurlijk gebruikt en versleten.
Carin Hoeijmans

Unknown zei

Oplossing prijsvraag:Schors van een boom,zegt Pa Heerschap.Maar we hoeven niet naar Brasil,we blijven gewoon thuis wachten tot jullie er weer zijn.Het is leeg in jullie huis,nu jullie weg zijn.Dat vind ik stil.Maar vanmorgen gewinkeld met Ma Hoeimans en dat verzet de tijd en het is gezellig.We gaan mee naar de gemeente en de boekstudie is vlakbij.Zo komen we de tijd wel door.Het is toch aardig weer hier in Valkenswaard.Soms valt er een bui,maar meestal is het droog.We hebben ook al verschillende routes gefietst.Wat is de natuur hier mooi,in vergelijking met de randstad.We vermaken ons wel.Groetjes van Pa en Ma Heerschap vanuit Valkenswaard.

Anoniem zei

uhhhhh...... Monique zegt: stukje versleten veter... Richard zegt: een hele aparte vis

Anoniem zei

Hé luitjes!

Fijn te lezen dat het zo goed gaat daar. Inmiddels hebben jullie het congres gehad, ik lees van de week wel wat jullie er van opgestoken hebben :-).

Als ik me niet vergis is dat vieze ding op de foto een verdroogd agave-blad... ???

Groetjes,
Petra

Andre & Lola zei

Wij weten het maar zeggen niets.
Want wij hebben geen zin om dat hele stuk te fietsen.
Begrip ze.

André & Lola

Sinds 1 mei hebben Myspace Counter personen deze blog gezien.