donderdag 5 juli 2007

Congres

Lieve vrienden,

Vele van jullie hebben dit weekend congres, anderen krijgen het volgende week, of zelfs daarna…

We willen jullie laten weten dat we aan jullie denken! We zijn jaloers op jullie Nederlandse programma!

Volgende week hebben wij congres. In het Portugees! We zijn benieuwd wat we ervan opsteken!

Lieve groeten,

Erik en Violette

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste Erik en Violette, Even een berichtje uit Maastricht. Jullie groeten zijn hier op het congres voorgelezen. Fijn dat jullie aan ons denken. We wensen ook jullie een fijn congres. In het Portugees, maar dat moet inmiddels toch geen probleem meer zijn. Groetjes, Pa en Ma (Hoeijmans)

Anoniem zei

Lieve Erik en Violette, de eerste congresdag zit er alweer op... Het is veel te snel omgevlogen.
We hebben een geweldig mooi programma gehad. Het ging allemaal over het thema de Christus volgen. Sommige mensen schijnen te denken dat we niet in Jezus geloven omdat we veel over zijn vader Jehovah praten. We hebben veel geleerd en goede tips gekregen.
Er was vandaag ook een heel aangrijpend hoorspel over hoe we ons bijbellezen levendiger kunnen maken, geweldig!!!!! Traantje weggepinkt hoor!
Super, gelukkig hebben we nog 2 dagen tegoed.
Jullie hebben van heel, heel veel mensen de hartelijke groeten, vooral van Miep uit Veldhoven.
Liefs, ma Hoeijmans.

Anoniem zei

Sorry dat ik jullie wakker heb gebeld we lezen jullie en van de anderen en vinden het fijn dat alles goed met jullie gaat geen heimwee
tot bels liefs andre en lola

Anoniem zei

Hallo lieverds, We hebben een heerlijk congres achter de rug, weer iets om op te teren! Vooral de openbare lezing vond ik spectaculair!
En natuurlijk ook weer fijne omgang gehad, waar ik ook altijd een energie-kick van krijg. Dus wij kunnen er weer even tegenaan ;)

Jullie zullen vast ook genieten van het congres, weet ik zeker! Al versta je dan misschien niet alles, de sfeer zal jullie niet ontgaan!

Jullie krijgen van verschillende mensen de groeten, maar ik weet nu dus al niet meer van wie allemaal(blond hè)... maar in ieder geval wordt er aan jullie gedacht!!

Heel veel plezier daar verder, geniet ervan hè.
Liefs xxx Harm en Linda

Anoniem zei

Hoi, hoi, Lieve mensen,

Misschien ten overvloede, maar.....het congres was weer GEWELDIG! Vrijdag en Zaterdag een kleine 35oo aanwezigen en Zondag 4500.
S'middags het drama was ook een succes.Het verschil met de ochtend was maar enkele tientallen minder.
Vooral de tijdens de openbare lezing waren er veel geïnteresseerden. Een echtpaartjes heeft de lezing bij onze balie gevolgd. Zij waren erg onder de indruk en namen de nieuwe vrijgave mee! (Zal nog verder niks verklappen:-)
We smullen verder van jullie ervaringen!

Heel veel liefs en Jehovah's rijke zegen en vreugde!

De Lindekes

Anoniem zei

Pff he, ik hou jullie haast niet bij. Gaaf dat jullie zoveel schrijven. Wij hebben over een paar weekjes congres en ik dacht nu gaat iemand onder de reacties zeggen wat de vrijgave is maar dat viel gelukkig mee haha. Veel plezier daar nog verder.
Richard en Monique

Unknown zei

Hallo Erik en Violette,
We hebben al heel wat mooie reacties op het congres gehoord, maar ons nog niet te veel laten vertellen want wij moeten nog een maandje wachten op ons eigen congres. Ondertussen gaan we er even tussenuit, een paar weken naar Spanje. We hopen daar ook eens tegen een internet aansluiting aan te lopen zodat we jullie belevenissen verder kunnen blijven volgen. We zijn zo blij dat jullie al die boeiende ervaringen kunnen delen met ons. Dan lijkt het toch of jullie niet zo ver weg zijn.
Maak het goed, ook veel succes met jullie congres! Veel liefs
Arnold Erika en Caroline

Sinds 1 mei hebben Myspace Counter personen deze blog gezien.