vrijdag 31 augustus 2007

We hebben de zenuwen!

Lieve vrienden,

We hebben de zenuwen. Morgen is het zover, dan gaan we de lange reis weer ondernemen... Hoe voelt dat?

Van de ene kant heel fijn dat we weer naar huis toe kunnnen, jullie allemaal weer kunnen zien, en gewoon weer thuis kunnen zijn, op ons eigen vertrouwde stekje... Maar van de andere kant, we hebben het al eens gezegd, doet het ook wel pijn om hier weer weg te moeten. Saudade, noemen ze dat hier. We hebben dat naar Nederland, maar nu ook al weer terug naar Brazilië.

Hoe staat het met de voorbereidingen? Het huisje blinkt, we hebben het van onder tot boven helemaal uitgesopt, de tuin ligt er weer keurig bij, alles is gemaaid en gesnoeid, de koffers kunnen bijna dicht, vandaag moeten we nog wat kleren aan, ook vanavond op de vergadering, maar als die voor bij is (en het afscheid dat georganiseerd is) dan ritsen we alles dicht, en zijn we er helemaal klaar voor!

We vertrekken morgen rond 13:00 uur hier in Holambra, dan gaan we naar São Paulo, waar we 's avonds vertrekken. We vliegen 's nachts, en komen aan het einde van de ochtend in Zurich aan, waarna we doorvliegen naar Brussel. Hier worden we natuurlijk opgewacht door een joelende menigte, en rijden we door naar huis... en dan... Jet Lag!

We hebben al van velen gehoord dat de jet-lag behoorlijk kan toeslaan... we zijn benieuwd. We hopen dat het allemaal wel mee zal vallen, maar we rekenen er maar op dat we even nodig hebben om bij te komen... Ach ja, het hoort er bij, zullen we maar denken!

Lieve vrienden,

We zien er naar uit jullie allemaal weer te zien,

Tot snel!

Erik en Violette

3 opmerkingen:

Susanne zei

Leuk om jullie straks weer te zien. Ik hoop dat ik niet te laat ben om jullie nog een heel goede reis te wensen!
Tot strakjes
Susanne

Anoniem zei

lieve erik en violette
een goede reis en welkom thuis in nederland. ook al hebben wij jullie nooit ontmoet door jullie blog is het net of wij elkaar al lang kennen. veel succes in jullie verdere theocratische loopbaan.
vr. gr. wim en hilly post

Anoniem zei

Erik en Violette,
Welkom thuis met plezier jullie gevolgd, zal wel even wennen worden in dit kouwe kikkerlandje maar zoals ze zeggen we altijd de foto`s nog en je weet waar je voor moet sparen een nieuw bezoekje.Leuk om weer naar uit te kijken .
EEF&CHRISTA

Sinds 1 mei hebben Myspace Counter personen deze blog gezien.