zaterdag 25 augustus 2007

De laatste keren…

Lieve vrienden,

Het einde nadert… dat betekent van verschillende dingen de laatste keren… Vandaag de laatste keer vergadering in Campinas. Vanochtend hebben we daar de wachttoren bespreking gehad, met daarna de laatste keer velddienst in Campinas… Vanmiddag uitgenodigd voor een churrasco, niet de laatste want die komt morgen pas… We hebben wel een hele gezellige middag gehad. Lekker eten, natuurlijk, gezellige omgang, en omdat het hier (voor Nederlandse begrippen) heet is, (ongeveer 30 graden) hebben we wat kunnen zwemmen in het zwembad van de broeders en zusters waar we geBBQd hebben. Heerlijk!

Ook wel jammer hoor, al dat laatste dit, laatste dat… we hebben nu helemaal geen zin om afscheid te nemen. Je wilt hier nog zo veel doen. Nog even naar dit nabezoek, en dat nabezoek, en dan zijn ze natuurlijk niet thuis… soms best frustrerend. Maar ja, het is niet anders… We moeten maar wennen aan het idee…

Iedereen vraagt wanneer we weer terug komen… Wij weten het ook niet, maar als het kan willen we zeker nog eens teruggaan om te zien hoe het gaat, en de nieuw gemaakte vrienden weer te zien

Morgen de laatste lezing en WT studie hierzo… daarna de laatste BBQ en dan gaan we voor het laatst naar verschillende nabezoeken, voor het laatst hier in de velddienst…

:’-(

Ach ja, thuis is er ook van alles te doen! We storten ons thuis gewoon weer op ons werk, de velddienst enz… we komen er wel door heen!

In elk geval zien we er naar uit jullie thuis allemaal weer te zien!

Tot snel!

Lieve groetjes,

Erik en Violette

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Lieve Erik en Violette

Het was heel spannend steeds jullie verhalen en ervaringen te lezen.
Het leek wel uit Handelingen 2:42,44,46.
Dus wil ik graag weer een afspraak met jullie maken voor de velddienst.
Groetjes, liefs, goede reis, doe voorzichtig, a.u.b. Jehovah's zegen.
Carin Hoeijmans

Anoniem zei

Lieve Erik en Violette,
We begrijpen dat het een week wordt met gemengde gevoelens, verlangen naar huis, maar ook zorg om jullie velddienstcontacten in Brazilie. Jullie hebben je best gedaan en Jehovah zal zorg dragen dat de groei doorgaat, daar kun je van op aan. En, weet dat er hier in Nederland heel wat Portugees sprekende mensen op jullie zitten te wachten, dus, hier of daar, het predikingswerk blijft succes afwerpen. Heel veel sterkte de komende dagen, we zien uit naar jullie thuiskomst. Voor jullie zijn er dan eindelijk weer frikandellen en eindelijk weer "normaal" eten (chinees of zo), hoewel jullie de echte Braziliaanze BBQ wel zullen missen. Liefs, Pa en Ma (Hoeijmans)

Unknown zei

Hallo,lieverdjes,het word zeker een rare en misschien akelige week.Zoveel nieuwe dingen meegemaakt en de zorg van alle geestelijke familie.Het is dan dubbel,want wij in NL zien ook uit naar jullie komst.Van alle kanten zeggen ze,wanneer komen ze terug en dan ben ik blij dat het steeds dichterbij komt en dat zeg ik dan ook.Maar wees getroost,ook dat went snel.Want in NL is genoeg voor jullie te doen,dat heb ik van je (schoon)vader begrepen.Alleen het is natuurlijk heel anders dan ginds.En ook de mensen zijn heel anders.Maar jullie passen je heus wel weer aan.We hopen jullie over een week te zien,zo Jehovah wil en wij leven.Geniet nog even en tot ziens,Groetjes van Pa en Ma uit Spijkenisse.

Anoniem zei

Lieve Erik en Violette,
Voordat wij op vakantie gaan hebben we nog even jullie blog gelezen. Het was heel interessant om jullie belevenissen te volgen, bedankt daarvoor! We wensen jullie een heel goede thuisreis en hopen jullie verhalen te horen en foto's te zien als jullie weer thuis zijn.
Groeten van Opa en Oma.

Anoniem zei

Hoihoi,

Doe voorzichtig op jullie terugreis, geniet nog eventjes en we kijken uit naar jullie bezoek hiero. Goede reis! Lieve groetjes, Monique & Richard

Anoniem zei

hai lieve luitjes,
Wanneer vertrekken jullie?
We willen de adressen wel nabezoeken als we in ubatuba zijn
kunnen jullie de adressen door mailen?We wensen jullie een goede terug vlucht. En weten zeker dat jullie in het portugees gebied zullen merken hoe nodig jullie daar zijn en hoe jullie taal vooruit is gegaan.En die BBQ kunnen ook binnen bij de hangmat gewoon een kwestie van de deur open zetten.Maar dat ben je van hier wel gewend.
Jehovah`s zegen en liefs
andre en lola
tot over 3 maanden

Sinds 1 mei hebben Myspace Counter personen deze blog gezien.