zondag 29 juli 2007

Wat is er gebeurd?

Lieve vrienden,

Wat is er gebeurd? Een hele boel...

Woensdag is de hele groep hier compleet geworden. Alle Nederlanders zijn nu hierzo in Holambra. Heel gezellig!

Wat nog meer? Donderdag hebben we met z'n allen Bethel bezocht, heel indrukwekkend! Groot! We hebben ook een heel verhaal gekregen over wat er in Brazilië nog allemaal gedaan moet worden. We brengen jullie zo snel mogelijk op de hoogte, maar het is nog een heel gepuzel om mooie foto's uit te zoeken... Het hele verhaal komt snel...

Nog meer? Ja, nog meer. Vandaag (of eigenlijk gisteren want het is hier nu net 12.00 uur geweest) heb ik m'n eerste Portugese openbare lezing gehouden! SPANNEND! Maar aan de commentaren te horen, ging het prima!

Om het te vieren hebben we een grote BBQ georganiseerd. Veel vlees en ander lekkers gegeten... Nu alles opgeruimd, en we gaan nu snel slapen, want morgen, meteen na de vergadering gaan we op weg naar Foz do Iguaçú!

Ook daar zullen weer mooie verhalen ontstaan! We posten snel weer een nieuw bericht!

Lieve vrienden, Tot snel

Groetjes,

Erik en Violette

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Erik en Violette, jullie beginnen al echt goed de Braziliaanse gewoontes over te nemen, zoals overal een feestje voor vieren!
Geniet er maar van en we zien echt uit naar jullie uitgebreidere verslag.
Liefs, papa en mama Hoeijmans.

Anoniem zei

Hoi, hoi,

Watervallen hebben we hier in Nederland de afgelopen maand ook nogal wat gezien, zeg!!! poe poe, wat een weer. We zorgen ervoor dat de zon weer schijnt als jullie terugkomen.:-) We hebben afgelopen week Jonathan en Mirjam in de gemeente gehad. Ook zij hebben in hun woning kunnen genieten van de Bestse Falls! We hebben maar weinig kunnen genieten van de omgang omdat er volop in het huisje gewerkt moest worden. Hét hoogtepunt was de DVD die over de bouw van KZ-zalen wereldwijd ging. Heb je hem nog niet gezien..dan ga je hem zien!! Verder is Cor weer veilig in Nederland en we moesten een dikke knuffel geven. Daarnaast nog tig knuffels van ons!
Heeeeeeeel veeeeeeeel plezier de laatste maand en to gauw!

De Lindekes!!

Sinds 1 mei hebben Myspace Counter personen deze blog gezien.